H.M.S.U. превземат сцените на EXIT, Spirit of Burgas и Broken Balkanz

Артисти от родното музикално формирование ще озвучат с мощен дръм енд бейс летните фестивали

Феновете на дръм енд бейс културата няма да скучаят това лято!  Артисти от родното дръм енд бейс движение Hard Music and Sounds United (H.M.S.U.) ще вземат участие в престижните фестивали EXIT, Spirit of Burgas и Broken Balkanz.

От 17 до 19 юли 2015 екипажът на HMSU ще се изяви в пълен състав и по време на 15-тото издание на Broken Balkanz на Витоша. Артистите в състав COOH, Ogonek, Acidtrip, Targy, Mocks, Konspirator и EXo ще вземат участие на ключови места в програмата на най-високия фестивал на балканите (1500 м надморска височина). Пълна програма за събитието ще откриете на fest.hmsu.org.

А в началото на август, High Roll и експериментаторът EXo ще съпроводят участието на титаничните гости от Англия, които ще чуем на сцената World of Drum and Bass по време на Spirit of Burgas 2015. Специални гости на организираната от Formation Records и HMSU вечер ще бъдат Calyx & Teebee, Danny Bird, The Prototypes, Maztek, DJ SS, Tribe Steppaz. Домакин на шоуто – MC Biggie.

Hard Music and Sounds United (H.M.S.U.) е музикално движение, чиято цел е популяризирането на дръм енд бейс културата. От създаването си през 1999 г. HMSU организира стотици музикални събития с участието на световни дръм енд бейс артисти, заради което днес българската дръм енд бейс сцена е една от най-добре развитите на Балканите.

Събитията на H.M.S.U. привличат вниманието на все по-широка аудитория от много държави, а артистите на движението участват на едни от най-добрите сцени по света и у нас.

Междувременно, през изминалите дни в мрежата се завъртя фенско видео, което пресъздава по неповторин начин настроението по време на събитията на HMSU. Монтажът е дело на Деян Димитров по кадри на Емил Казаков.

Вашият коментар