Hayes&Y финализират 2019 с два големи концерта в София и Пловдив

Следват още празнични срещи с бандата – в Бургас (29.12) и Пловдив (30.12)

Любимата ни и единствена за сега, съвременна, българска банда, която твори и живее зад граница – Hayes&Y ни кани на най-големия си до сега концерт в София – на 28 декември в столичния клуб “Music Jam”! Междупразничното събитие в София ще има продължение в Бургас на 29 декември в клуб “Барбоса” и в Пловдив на 30 декември в “Bee Bop Café”.

Симпатичната четворка от Манчестър (понастоящем) ще изпрати годината повече от подобаващо – с цели три концерта на родна земя и сред най-големите си фенове и приятели. 

Последното участие на бандата у нас бе в края на лятото, когато на открито в  “Маймунарника” се събраха стотици млади хора – ценители на музиката на Hayes&Y. Тогава момчетата представиха последното си и съвсем ново тогава ЕP "safeplace". На 28 декември в един от най-новите и добре оборудвани музикални клубове в София – “Music Jam”, Hayes&Y ще представят добре подбран, стегнат, изцяло авторски сет.

За първи път на живо пред родна публика четворката ще изпълни последния си сингъл – “Disaster” наред с най-доброто, което е създала до сега. Песента “Disaster” излезе официално през ноември тази година и определено можем да кажем, че отзивите на феновете и на критиката (и у нас и на Острова) са отлични. Видеото вече има хиляди слушания в музикалните платформи и гледания в you tube.

”На 28 декември очакваме да се случи най-големият ни концерт до този момент и наистина много се вълнуваме”

Споделят момчетата от Hayes&Y.

“Нямаме търпение да се срещнем с приятели и фенове в София, Бургас и Пловдив  и заедно да изпратим от сцената една от най-ползотворните години за бандата ни”

Продължават още те. На 28 декември съпорт на Hayses&Y ще са Kраси Москов с DJ сет и друга успешна и интересна бг банда – Jin Monic.

Вашият коментар