Изчезна пулта на известен пловдивски DJ

Пултът няма цена и трудно ще бъде продаден, но има страшно сантиментална стойност

Пултът на един от най-известните Dj-и в Пловдив Skill е изчезнал понеделник вечерта. Стефан Колев се е прибирал от работа малко преди полунощ към дома си в квартал "Тракия", използвайки услугите на една от таксиметровите компании в града под тепетата – Еко такси. При пристигане до къщата си Skill слиза без техниката, с която си изкарва хляба. 

След, като се е усетил, че "миксерът" му е останал в колата-превозвач той сигнализира няколко пъти на диспечерката, но му е било заявено, че трябва тактично да изчака половин денонощие, за да се върне "нощната смяна". За съжаление същата процедура по издирването на "таксито-фантом" се повтаря и на следващия ден, а от Еко-такси заяват, че то не може да бъде открито, тъй като не е извикано по заявка. 

"Звъннах директно, но ми казаха, че трябва да изчакам нощната смяна, която започвала след 22 часа и те ще знаели, ако има нещо забравено", сподели Skill за mediacafe. "Tова се повтори и на другия ден. Все звънях да питам как може да открием колата или шофьора, но все ми казваха, че е невъзможно, защото не е било от заявка, а съм взел таксито от улицата. Като най – накрая ми заявиха нагло да престана да звъня, че съм ги побъркал с моята раница", добави Skill, който е един от организаторите на базара за грамофонни плочи в Пловдив.

Ето и целия апел на Стефан Колев – Skill:

"Приятели, искам да отправя едно съобщение към всички вас. В понеделник вечерта си забравих раницата с пулта ми и иглите за грамофона и още други ди джейски неща в такси 6155 … 

ВЕЧЕ ТРИ ДЕНА ЗВЪНЯ И ТЕЗИ НЕ КОРЕКТНИ ХОРА СА СУПЕР ГРУБИ, ЗАТВАРЯТ ТЕЛЕФОНА И НЕ ИСКАТ ДА МИ ПОМОГНАТ да си намеря раницата и да ми кажат кой е човекът от такситo… както и да е…. грешката си е моя, но молбата ми е ако някой чуе или на него искат да му продадат dj пулт VESTAX PMC 05 или игли за грамофон, ще бъда благодарен, ако ми каже.

П.С. Моят пулт има червена лепенка 4REAL отгоре и съм си го преправял за мен и малко хора биха работили комфортно с него, така че ако някой чуе или обикаля заложните къщи, ако го види да сигнализира wink emoticon. 

С уважение: SKILL

От mediacafe призоваваме, ако имате информация да пишете лично на Стефан Колев или на нашия редакционен e-maiл.

Благодарим виl

За автора

Вашият коментар