Капана отново събира приятели за Коледно парти

На 25 декември artnewscafe организира петото специално празнично парти ALL TOGETHER NOW – защото празниците са времето да сме всички заедно!
 
Коледно-новогодишните празници са специално време в Пловдив, когато градът се изпълва със завърнали се, гостуващи и преминаващи хора, които освен семейния уют търсят и възможност за забавление и срещи. Аrtnewscafе, като вече емблематично пловдивско място за срещи, стартира поредицата партита ALL TOGETHER NOW с идеята да бъдем всички заедно сега и за да предостави тази възможност на всички, на които не им се спи след семейната вечеря.
 
Първото такова парти е на Коледа през 2014 г. – годината, когато Пловдив е избран за Европейска столица на култура и когато „Заедно“ се превръща в мото и символ на града. За да бъдем всички „заедно“, мястото на тази среща е в просторното пространството на club VOID, а духът е специфичният за аrtnewscafé. Входът е безплатен, а краят на вечерта – неопределима величина. След успеха на първото парти през 2014 г. следват три тематични, за да дойде моментът за петото издание!
 
Отново на Коледа, отново на същото място, отново с вход безплатен. 

  • ALL TOGETHER NOW VOL. 5
  • 25 декември, 22 ч.
  • Club VOID
  • Вход – няма 

 Още музикални събития под тепетата ще намерите в програмата на Plovdiv CLUBS

За автора

Вашият коментар