Капана с нов бар под земята, отваря врати днес (СНИМКИ)

Интериорът на клуба е ръчно изработен до последния детайл от доста известни млади худжници под тепетата Димитър Механджийски – Stern и Васко Лалов – Dark (PyroTechnix Crew),  като е вплетен в духа на артистичния квартал Капана

От днес Капана може ще се похвали с още едно ново музикално парти място с преплитане улична култура и интересен дизайн. Към това с времето ще се прибави наситената музикална програма и разбира се добър саунд. Mястото се казва Rock Bottom и отваря врати тази вечер със силна заявка да се превърне в любимо алтернативно място в сърцето на града.

Концепцията на новия underground клуб ще е разнообразната музика, каквато липсва в Капана или поне е малко позабравена. В идеята на бара е заложена възможността да съчетава в едно различни музикални жанрове (без чалга разбира се). В заведението ще се пуска хубав рок качествена БГ музика, а също и тематични вечери с известни хаус DJ.

Eдин от най-силните козове на новото място в Душата на квартала ще е възможността, която ще предоставят на гостите си, а именно това те да разгърнат своето парти вдъхновение сред вълна от музикална емоция. Клиентите сами ще могат да избират музиката, като изпращат съобщения във специалната фейсбук страница на заведението.

Вижте специалната фото рок сесия преди откриването тази вечер:

Rock Bottom се намира в непосредствена близост на улица "Евлоги Георгиев 3" (до No Sense), телефон – 0888 281 183

Търсете програмата на клуба в сайта на клубовете в Пловдив – PlovdivCLUBS, както и събитията в нощния живот на града.

Програмата на Капана фест тази година, който ще продължи от 1-ви до 5-ти юни може да видите ТУК!

Вашият коментар