Kavatsi Beach 2016 – пясък, море и музика (ПРОГРАМА)

През 2015 г. Dubioza Kolektiv, Everlast, Уикеда, Миленита и Jeremy? разтресоха пясъците на Каваци, сега предстои  Kavatsi Beach Festival 2016.

Плажното музикално събитие ще бъде в разгара на лятото – на 30 и 31 юли, събота и неделя. През настоящата година концертната програма е обединена в два поредни дни, на територията на Къмпинг Каваци – на открито, на самата пясъчна ивица. Тази година музикалната програма включва по четири групи на ден – артисти от САЩ, Австралия, Сърбия, Румъния, Холандия, Македония и България.

Афишът от първия ден включва имената на Kiril Dzajkovski feat. TK Wonder & MC Wasp, Jaya The Cat, Уикеда и Brazz ViliDJ. Неделната програма от 31 юли пък ще представи S.A.R.S., Subcarpati, Superhiks и Kottarashky & The Rain Dogs в компанията на Nufry от Panican Whyasker.

За всяка една от датите ще се предлагат различни еднодневни билети, в мрежата на Eventim.bg. Цената на ден е 30 лв. при предварително закупуване и 35 лв. на самата дата и място, а общият брой е ограничен до по 2000 за всеки един от отделните дни.

Програма:

*Ден I
30 юли 2015 / събота
Club Alcohol Kavaci Beach
Плаж Каваци
17:30 – Отваряне
18:30 – Начало
KIRIL DZAJKOVSKI feat. TK WONDER & MC WASP (Македония, Австралия, САЩ)
JAYA THE CAT (Холандия, САЩ)
WICKEDA (България)
BRAZZ VILIDJ (България)

===

*Ден II
31 юли 2015 / неделя
Club Alcohol Kavaci Beach
Плаж Каваци
17:30 – Отваряне
18:30 – Начало
S.A.R.S. (Сърбия)
SUBCARPATI (Румъния)
SUPERHIKS (Македония)
KOTTARASHKY & THE RAIN DOGS feat. NUFRY (България)

 

За автора

Вашият коментар