Хип хоп певица от Los Angeles засне клип в Капана (ВИДЕО)

Градът на тепетата блести в новия клип на хип хоп бунтарката от LA 

Reverie с ново парче, родено на Капана Фест и заснето в Пловдив

Ако си слушал Reverie, със сигурност си чул в музиката ѝ океана и си усетил в топлия ѝ върс слънцето над LA. А в новото ѝ парче ще чуеш шепота на Марица и ще почувстваш жегата под тепетата! 

Да, The Secret на Reverie е един проект, вдъхновен, роден и заснет изцяло в Пловдив по време на миналогодишния Капана Фест! В него са замесени един куп пловдивски творци на чело с продуцентa KayBe от II:II Collective, родом от Пловдив, и креативния пловдивски бранд за улична мода What A Monstar, който е главен инициатор и творчески куратор на проекта. Парчето е записано в пловдивското студио CTP Records, а майсторската операторска работа е дело на Миньо Костадинов от Film Factor. 

„Работата с Reverie беше истинско удоволствие. Макар че е извънземно добър изпълнител, тя всъщност е един изключително земен човек. Всичко се случи с лекота, въпреки че имахме само 6 дни да сътворим The Secret, а през 3 от тях Rev и KayBe усилено репетираха с Bobo&The Gang за участието си на есенния Капана Фест. Всички замесени подходиха с огромно вдъхновение и професионализъм и ето, че The Secret вече не е тайна“, разказват момчетата Иван и Никола от What A Monstar. 

Те ни разкриха и още, че проектът The Secret е само началото на редица колаборации между гостуващите музиканти на Капана Фест и техните български колеги. Общите проекти ще достигат до публиката през новия канал на What A Monstar Concerts в youtube. В него ще можем да се наслаждаваме не само на плодовете от общата работа на изпълнителите на Капана Фест, но и на много други страхотни музиканти, подбрани от музикалния редактор на фестивала и предавани на живо в канала от магазина организаторите в Капана! Да, не се шегуваме, нашите момчета са решили да превърнат магазина си в хибрид между шоурум на марката и музикално студио за живи изпълнения! 

Идеята е шантава, смела и свежа, точно в техен стил. И ние я приветстваме с отворени обятия, защото ще даде на жителите и гостите на Пловдив още една сериозна причина да отидат до Капана – да послушат хубава музика, която се случва пред очите им и превръща творческия квартал в още по-вълшебно място.

Този път обаче плюсовете стигат и далеч извън Пловдив – What A Monstar Concerts е платформа, в която най-накрая ще имаш достъп на живо до качествена, безкомпромисно подбрана музика, която иначе може да се види само в клубовете и сцените на големите градове. 

Следващата колаборация, която се роди на Капана Фест и скоро ще се появи в канала, се случи между изумителната Gavlyn, също от LA, и българската жива легенда ЖЛЪЧ. Чудовищният ритъм на парчето пък извира от сърцето на DJ Skill.  

За автора

Вашият коментар