Китарата на Лукас Маскиано съблазнява в Атлас

На 3-ти юни в Атлас ще гостува световноизвестната звезда – аржентинския изпълнител Лукас Маскиано

Лукас Маскиано е гуруто сред плеядата испаноговорящи музиканти, притежаващи невероятна харизма. Роден е в Аржентина на 18 ноември 1977г. Започва да свири и композира на 8 години. Превръща се в един от идолите на испанската интелигенция, след като през 2001-ва емигрира в Барселона, където живее до днес.

Зад гърба си има 8 авторски диска, последният от които е "От Париж до Трансилвания". Дискът е записан с участието на улични музиканти, срещнати от бандата на Лукас Маскиано по време на турнето му от Париж до Трансилвания. Продуцент е друг известен испански музикант Пако Зарате, с когото Лукас пее и свири от години. Музикантът има зад гърба си хиляди концерти в Испания, Европа, Латинска Америка и Индия. Неговите участия са пълнили стадиони и зали с хиляди почитатели на неговата музика. Типичното за него е, че много обича камерните изпълнения и работи за тях със специално вдъхновение.

В сърцето на Пловдив - седмици на аржентинската кухня и още нещо... (ВИДЕО)

Винената листа на Атлас съдържа над 200 вида, като преобладават типично български сортове – Гъмза, Руен, Рубин, Мавруд, Акация… В топлистата са включени оранжеви вина: асиртико в делви БИО и ориндж гардън шардоне, както и вино от диви дрожди Совиньн блан, Вионие, Шардоне. Ресторант „Атлас” е единственото място в Пловдив, където може да се опита бутиковото вино „Българиън Трежър Мавруд Резерва”, от което са произведени едва 289 бутилки и което се предлага в отбрани обекти. Ценителите на божествената напитка високо оценяват добрата селекция „Атлас”, в която преобладават българските вина. Световната винена листа пък съдържа подбрани качествени вина от райони с традиции в Италия, Франция, Испания, Германия, Австрия, Чили, Нова Зеландия. 

Своите резервации за ресторант Атлас можете да правите на телефон: 0882 666 555

  • Още снимки и информация за новата мапинг сцена под тепетата може да видите ТУК
  • СНИМКИ от откриването на "Атлас" може да намерите ТУК

Вашият коментар