Ladies of Jazz отново оглася Антиния театър през юни

Златните български хитове оживяват на Античния театър навръх 2-ри юни

След огромния успех на формата на сцената на Античен Театър в Пловдив през август миналата година, трите изпълнителки обещават още по-голяма емоция и вдъхновяваща програма за феновете на красивата музика и през тази година.

Камелия Тодорова, Милица Гладнишка и Рут Колева ще излязат на една сцена за еднин изключителен концерт в музикалния формат "Ladies of Jazz" в Пловдив. Концертът ще се проведе на 2-ри юни в неповторимата атмосфера на Античния театър под тепетата. 

Трите изпълнителки ще представят специална селекция, открояваща най-красивите нюанси от световната дамска джаз сцена през последните десетилетия. Освен авторска музика и емблематични песни като „Прошепнати мечти“ и „Да е влюбен този свят“, в програмата са включени адаптации на песни от Ella Fitzgerald, Jill Scott, Erykah Badu и други.  

В концерта ще се включват и страхотните музиканти от The Fingertones – Филип Александров, Деян Илиев, Светослав Неделчев – Козмо, Петко Дреников, Арнау Гарофе и Героги Стойков, които ще допринесат за красотата на музиката в този приказен концерт пред светлите коледни празници.

  • Дата – 02.06.2019
  • Място – Античен театър Пловдив
  • Началото – 20:00

Билети вече се продават в мрежата на Eventim, както и на касата "МаскАрт" в Дома на Културата Борис Христов.  За контакт тел. 0894 61 11 88

Вашият коментар