Легендите окупират зала СИЛА през октомври (ВИДЕО)

След летните турнета и безброй концерти на открито, емблемите на вечните български групи се събират отново за общ концерт с формацията „Легендите“ в Комплекс С.И.²Л.А. на 24 октомври.

„Легендите“ събира на една сцена едни от най-известните български музиканти – Константин Марков и Стенли („Тангра”), Константин Цеков (ФСБ), Йордан Караджов („Сигнал”), Димитър Кърнев (D2) и Любо Киров (Те). Уникалното е шоуто, което те правят – четири от най-разпознаваемите български гласове пеят най-големите песни – "Легендите", на най-добрите български групи.

Музикално богатство е, че всяка песен се поднася в няколко варианта, тъй като изпълнителите разменят ролите си като фронтмени на групите.

Членовете на групата винаги са казвали: "Много хора смятат, че „Легендите“ сме ние, а всъщност това са песните, които ще представим." На последния им концерт в Пловдив през 2015г. зрителите в пълната зала се убедиха в това, като всички заедно пяха неостаряващите хитове: "Да те жадувам", „Богатство“, "Обсебен", "Нямаше кой да ни каже", "Оловния войник",  "Има ли цветя", и др.

Насладете се на изпълнението на над 20 от вечните песни на България. Песните, с които сте израснали и към които все по-често се завръщат и вашите деца.

Билетите вече са в продажба в мрежата на Ивентим и Билетни каси – Пловдив

СНИМКИ от последния концерт на Легендите в Пловдив в зала Колодрума може да видите ТУК

ОЩЕ музикални събития в Пловдив може да намерите в сайта на музикалните клубове под тепетата

Вашият коментар