Любо Киров представя новия си албум „Знам“ в Пловдив

Любо тръгва на национално турне с новия си албум "Знам"

Ясни са четири от градовете, а Пловдив е сред тях

Албумът „Знам“ с най-големите хитове на Любо Киров ще бъде представен на национално турне в няколко от големите български градове. Вече са ясни първите няколко дати от промо тура – 15 юли в Летен театър Пловдив, 21 юли в Летен театър Варна, 22 юли в Летен театър Бургас. Финалът ще бъде на 10 ноември в Зала 1 на НДК. 

Първата промоция на "Знам – Най-доброто от Любо Киров" се състоя в Sofia Live Club. Албумът, който включва 18 песни, излезе на физически носители (CD и винил) и в дигитална версия от Вирджиния Рекърдс. B препълнения столичен клуб Любо Киров, под акомпанимента на маестро Живко Петров (пиано), Калин Вельов (барабани, перкусии), Ангел Дюлгеров (китара) и LaTiDa (беквокали), сътвори една от най-вълнуващите и емоционални вечери за българската музика. 

В концерта като гост-артисти участваха и някои от най-големите имена на съвременната българска поп и рок музика като музикантите от D2 – Митко Кърнев и Александър Обретенов, Графа, Мария Илиева, Ясен Велчев и Ивайло Звездомиров от ТЕ, Жана Бергендорф, Орлин Павлов, Тони, Михаела Маринова и младите вокални надежди от формация "Нова Музика". Концертът за пореден път доказа, че не случайно Любо Киров е сред най-успешните, харизматични и обичани от родната публика изпълнители и творци.

Вашият коментар