Лукас Маскиано слага край на лятното си турне с голям концерт в София (СНИМКИ)

Екзотичното и страстно турне Лято Латина 2017 на популярния аржентински изпълнител Лукас Маскиано ще завърши с голям спектакъл  на 30 септември в София

На сцената ще видим две латино звезди – Лукас Маскиано /Аржентина/ и Алфредо Торес /Куба/

Екзотика. Страст. Красиви гласове. Много музика и ритми. Колоритни изпълнители и танцьори. Предстои едно вълнуващо 2-часово музикално пътешествие до Буенос Айрес и Хавана

Това лято ще приключи с гореща латино фиеста с участието на певци, музиканти и танцьори от Латинска Америка, Испания и България. Репертоарът ще потопи публиката в света на тангото, фламенкото и кубинските ритми, а атмосферата ще бъде обогатена от аудио-визуални и светлинни ефекти. Идеята за проекта Лято Латина 2017 принадлежи на журналистката Боряна Петрова, която от години мечтае да реализира интерактивно шоу с участието на популярни изпълнители и танцьори от Латинска Америка, които по някакъв начин съдбата свързва с България.

Тази година бе поставен стартът на проекта с горещи латино фиести, които обиколиха българското Черноморие и привнесоха музика и настроение от далечните страни. Голямата звезда на Лято Латина 2017 е известния и харизматичен аржентински изпълнител Лукас Маскиано. Зад гърба си той има завидна кариера в Аржентина и Испания, но през годините  Лукас не спира да пътешества, реализирайки концерти в целия свят. Преди 3 години пътят го довежда до България и оттогава до днес той не спира да изнася концерти и за българската публика.

На 30 септември Лукас Маскиано ще представи красотата на своята  музика, като заедно с него на сцената ще видим една перфектно селектирана интернационална група музиканти, с които певецът обича да работи  – Денис Гоев /тромпет/ , Димитър Сираков /контрабас/, Пиеро Епифания /кахон/ от Перу и  Пабло Круз /ударни/ от Аржентина.  

Сред най-популярните гости на спектакъла ще бъде и известният у нас кубински хореограф  Алфердо Торес. Той  бе поканен лично от  Лукас Маскиано и от неговите продуценти да вземе участие във финала на Лято Латина 2017. Алфредо Торес заедно със своите танцьори  са подготвили танцувално шоу с горещи ритми, които ще ни пренесат в страната на рома и пурите – Куба.

Публиката ще се наслади и на страстно танго, в изпълнение на  Мата и Венцеслав Джореви, които танцуват танго от 7 години, а от две – преподават под бранда Tango Aficionado. На сцената ще звучат кубински ритми, румба, салса, ча ча ча, меренге, милонга, като целта е спектакълът да се превърне в интерактивно шоу, в което публиката да  танцува заедно с изпълнителите и да съпреживее още повече емоцията.

Непосредствено преди старта на спектакъла, за първи път пред българска публика ще бъде представен документалния филм SUENOS EN RUTA  (Пътят на мечтите), заснет по идея на Лукас Маскиано в Мексико преди година. 

Организаторите са подготвили и специални  изненади за всички, закупили си билети за спектакъла до 25 септември. Те ще могат да участват в томбола, като печелившия номер ще бъде изтеглен по време на самия концерт. В специална кутия, която ще бъде позиционирана на входа в самия ден на спектакъла гостите ще могат да пуснат своя билет, на който предварително трябва да са изписали имената си. Самият  Лукас Маскиано ще изтегли  и обяви печелившите. Късметлията ще спечели  самолет билет и специална покана за двама за един от концертите на Лукас Маскиано в Барселона. Други шестима пък ще получат безплатни билети за концертите на звездата в Бургас на 28 октомври и 29 декември, а също така и възможност да присъстват на гала вечеря, организирана в чест на обичания изпълнител.

Концертът ще се състои на 30-ти септември в Joystation в столицата!

Още музикални събития може да намерите в сайта на пловдивките клубове ТУК

Вашият коментар