Мелформатор преобразяват Операта

Уникално преобразяване на Концертна зала готви екипът Мелформатор. Аудио-визуалните артисти ще трансформират зала на Държавна опера – Пловдив на площад "Централен" чрез масивна инсталация, съпроводена от приятна парти атмосфера.

Събитие от подобен род и сходен мащаб се случва за първи път в историята на учреждението. Седящите места ще бъдат премахнати специално за случая, с цел помещението да бъде пригодено за танци. Прожекциите на генеративни визуализации ще изпълват простора на залата със светлина, докато диджей сет със специално селектирана за мястото експериментална неокласическа музика ще постави началото на вечерта, плавно преминавайки в по-танцувални съвременни електронни звуци.

Залата се намира в центъра на града, само на 10 минути пеша от Централна гара и ще даде начало на серия от събития от ново естество, които предстои да се случват на пловдивска и софийска територия.

Очакваме ви на 22-ри ноември от 22:00 часа в концертната зала на Държавна Опера Пловдив (сградата на бившия партиен дом) на площад Централен!

Вашият коментар