Милчо Левиев се завръща

.„Милчо Левиев разказва…”  се нарича проявата,  която пловдивчани и гости на града могат да видят на 1 юни от 19.00 ч. в Първо студио на Радио Пловдив. След повече от три години отсъствие от пловдивска сцена Милчо Левиев ще се срещне с културната и бизнес общественост в родния си град в откровен разговор и концерт.

Почетен домакин на събитието е Стефан Стоянов, заместник-кмет на Община Пловдив. Световноизвестният музикант ще има и срещи с най-младата аудитория в Академията за музикално, танцово и изобразително изкуство, където заедно с Вики Алмазиду ще изнесе открити уроци. Изявите на именитите музиканти са част от програмата на „Камерна сцена Пловдив”.

С музика и думи Маестрото и Вики Алмазиду ще разкажат истински и интересни истории от живота си, ще споделят и за най-новите си музикални проекти и търсения. Макар че не е свирил дълго време тук, Милчо Левиев не е прекъснал връзката с родния си град, той е в непрекъснат контакт с музиканти и творци от Пловдив.

По покана на ректора на АМТИИ проф. Милчо Василев, маестро Левиев и Вики Алмазиду ще изнесат открити уроци на 30 и 31 май 2013 г. в сградата на Академията. Те са предназначени както за студенти и ученици по музика, така и за цялата пловдивска общественост. Входът за откритите уроци е свободен.
 

 

За автора

Вашият коментар