Момичетата от Трио Сопрано отбелязват 10 години на сцена с приятели

По случай своя 10-годишен юбилей, в навечерието на Великденските празници, на 25-ти април (четвъртък) оперното трио организират един специален благотворителен концерт-спектакъл „10 години Трио Сопрано и приятели“

Прекрасните Петя Вардева, Биляна Андрончева – Джалева и Габриела Пеева от Трио Сопрано ще се качат на сцената на Дома на културата "Борис Христов" тази седмица за един различен спектакъл. До тях редом, както е било през годините, ще застанат един от най-скъпите им приятели и страхотни музиканти в лицето на Веселин Маринов, Росица Пейчева, Иван Динев – Устата, Ивана и танцьорите от танцова формация "Елика". Водещ на събитието ще е Бояна Мерджанова от Planeta Hera Agency, а с декорацията на цялостната визия на сцената се е заела Марина Бодурова отново от Планета Хера.

Каузата на концерта е благотворителна. Събраните средства ще бъдат дарени на детското онкохематологичното отделение при УМБАЛ Св. Георги за закупуването на инфузомат и бейби портове. 

Пловдивчани и най-верните им фенове ще могат да се насладят на една страхотна колаборация от стилове и жанрове, подкрепена с много звук, светлина и мултимедия. 

  • Дата: 25.04.2019 /четвъртък/
  • Начало: 19:30
  • Място: ГДК "Борис Христов" 
  • Вход: 15лв.

Заедно да се насладим на едно невероятно шоу и да подпомогнем грижите за децата от онкохематологичното отделение на УМБАЛ "Св. Георги" в гр. Пловдив!

За автора

Вашият коментар