Музикалното вълшебство от филмите на Дисни

На 16 март филмите на Дисни оживяват в консрта  „Disney in Concert: Музикалното вълшебство от филмите на Дисни”. Завладяващите анимации от познатите ни приказни истории "Замръзналото кралство", "Малката русалка", "Цар Лъв", "Красавицата и звярът", "Покахонтас", "Аладин" и други пристигат в реалния свят в залатана НДК от 19:30 часа.

Продукцията “Disney in Concert:

 Музикалното вълшебство от филмите на Дисни” предлага едно ново преживяване, което е различно от киното, а също и от обикновения концерт. Това е едно приказно пътуване във времето, което започва с мелодии от класическите филми на Дисни „Снежанка и седемте джуджета“ и „Пепеляшка“, през любимите на много поколения заглавия „Малката русалка“ и „Цар Лъв“, и завършва с песни от новия хит „Замръзналото кралство“.

Едно специално събитие с музика на живо в емоционалното изпълнение на Оркестъра на Класик ФМ радио, с яркото присъствие на четирима солисти – певци, и в съчетание със специално подготвените и адаптирани към изпълненията анимационни клипове с HD качество. Концертът ще бъде неповторимо преживяване за всички сетива.

Една вечер, в която и децата и възрастните ще могат заедно да се вълнуват, да мечтаят и да заживеят с героите от приказките.

“Disney in Concert: Музикалното вълшебство от филмите на Дисни” – със звездното участие на ОРЛИН ПАВЛОВ, МИЛИЦА ГЛАДНИШКА, ВЕСЕЛА БОНЕВА, АЛЕКСАНДЪР МУТАФЧИЙСКИ и Оркестъра на Класик ФМ радио с диригент ГРИГОР ПАЛИКАРОВ. 

Вашият коментар