Nazareth репетират под звуците на Верди в Пловдив

По-малко от месец остава до първия концерт на рок класиците под тепетата

На 18 юни в магическата обстановка на Античния театър, именитите музиканти ще изпълнят легендарната балада “Love hurts”, както и всичките им незабравими хитове. Шотландската банда пристига у нас на 17 юни и ще репетира под звуците на музиката на Верди, тъй като ден преди да излязат на сцената на Античния театър, там ще се проведе събитие на Държавна опера–Пловдив – операта “Травиата”.

С впечатляващи визуални ефекти, шоуто на титаните на хард рока под звездите на Пловдив ще бъде гарантирано незабравимо преживяване за публиката в стария град. Рок иконите от NAZARETH споделят, че са истински развълнувани от предстоящия концерт, именно заради уникалната локация. Самият Pete Agnew, басист и един от основателите на култовата формация разкрива, че няма търпение да разгледа забележителностите на Пловдив.  

Концертът у нас е част от турне, което ще премине още през Германия, Австрия, Щвеция, Румъния, Гърция. Паралелно с участията си, рок величията подготвят и нов албум, който се очаква да излезе на пазара през 2018 година.

Епичното шоу на великите музиканти е на 18 юни от 21:00 часа в Античен театър Пловдив. Билетите са на цени от 40 до 60 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна и online. Организатори са Moko Solution.  

Вашият коментар