Нова песен за Пловдив с авторско видео тръгва тази вечер (СНИМКИ)

Новата песен за града под тепетата е подарък за всички пловдивчани и гости за града

Официалната промоция на песента на живо ще бъде на фестивала Hills of rock в края на юни, където бандата е поканена сред големите имена, които ще забият край Гребния канал в Пловдив

"Когато нямам теб" е името на най-новата песен за Пловдив дело на рок бандата Ivory Twilight. Групата, която е с вече 10 годишна история на музикалната сцена, посвети последното си рок парче на родния си град. То бе записано в едно от най-модерните студия в столицата – Intelligent Music Studio през февруари, а интересното е, че това бе специалният подарък от Z-rock за песента "Жив", с която бандата обра всички точки и спечели първо място за песен и за текст за 2018-та година. 

Малко след това Ivory надграждат с професионално видео и близо 2 месеца снимки в различни части на Пловдив създават един изключително качествен продукт достоен за "Пловдив – Европейска столица на културата". Кадрите за записани в огромното хале на компания Devorex, както и на познати места в дрвения град. Видеото е дело на професионалния екип на 4К Studio, за които това е трето музикално видео от началото на годината. Авторският текст на песента, както и на всички останали от богатия репертоар на Ivory e на Димитър Ангелов – Удо.

Бандата е съставена от 4-ма члена

  • Камен Кутманов – вокал
  • Димитър Ангелов – Удо – китара и вокали
  • Димитър Михов – соло-китара
  • Костадин Костадинов – барарани 

Промоцията на песента е тази вечер от 21:00 часа в официалната страница на бандата. Вижте какво споделиха момчетата преди официалната промоция на видеото:

Официален фотограф на Ivory Twilight – Валнетина Биларева

За автора

Вашият коментар