Обединени от любовта към музиката в БГ

Смеем да кажем в музикално отношение Българя започва да се разлиства, като в сценичен аспект редица ентусиасти се ангажират да създадат връзка между меломаните, фестивалите и спонсорите. Има разбира се утвърдили се вече институции, които активно реализират участията на изпълнители от световни величини.
Spirit of Burgas за нас е най-успешеният проект, който тази година ще сглоби сцените си на централния плаж в Бургас за пета поредна година. Хедлайнерите (топ изпълнителите) за тази година вече будят огромен интерес при естетите на музикални изживявания с имена като Korn, Richie Hawtin, Mark Knight и Armin Van Buuren. За онези от вас жадуващи музикални преживявания, то по плажната ивица ще се леят страсти и танци в августовски нощи на 3, 4 и 5.
Ако пък сте далеч от крайбрежието и трябва да работите ви предлагаме да хвърлите едно око на Loud Festival, който стартира тази година и цели да превличе любителите на рок и метъл музиката в столицата за едно различно двудневно преживяване. Събитието ще се състои на 2 и 3 юни, разположено на зелените паркове на летище София. Организаторите целят да превърнат фестивала в блян за почитателите на рок музиката като подготвят дълъг списък с изпълнители между, които са Annihilator, Behemoth, Lacuna Coil, Meshuggah, Slayer и други.
Няма как да не отдадем чест и на Loop Elevation Music Festival, който се състоя миналата година за първи път на територията на Разлог. Въпреки пропуските, които бяха допуснати и лошите метеорологични условия, организаторите съумяха да направят един успешен проект включващ участията на разнообразни изпълнители и стилове музика. Тази година текат слухове, че местоположението на събитието ще е променено и със сигурност вярваме, че проекта ще се превърне в любимо музикално обединения за мнозина.
Изводът е такъв, че събития се организират, всички тези фестивали работят с екип от професионалисти, който умело превръщат голи поляни в място преливащо от добронамерени хора, които се обединяват около идеята да загърбят различията си и да се насладят на музикалното пътешествие. Идеята на тези фестивали е именно тази, да покажем, че независимо от политическите възгледи, характери, раса, размер или пол всички ние споделяме любовта към музиката.

Вашият коментар