Опашка от фенове за Tribute на Depeche mode в Пловдив (СНИМКИ и ВИДЕО)

P.I.F. с над двучасов лайв след края на своя tribute на Depeche в Библиотеката този уикенд

Група P.I.F. изнесе уникален tribute на легендарните Depeche mode тази събота. Със сигурност концертът ще бъде запомнен, като най-посетеното събитие за трите години, откакто съществува клуба в града под тепетата. Феновете на английската банда бяха окупирали Библиотеката още от 20:00 часа, а до началото на концерта в 23:10 вече нямаше как да се влезе през вратата на клуба. 

Всички присъстващи пяха, танцуваха и се забавляваха с Димо и компания, които не спряха за минутка  и за около 3 часа слезнаха от сцената само веднъж за кратка пауза.

„Това, което правят Depeche на концертите го правят с 8 компютъра, ние имаме един, но ще се постараем да се доближим максимално до тяхното звучене. Постарали сме се с най-доброто от техните парчета, но при тях всичко е хит“, сподели Димо преди началото на лайфа. Емблематичните за легендарната банда парчета бяха обилно „поляти“ от публиката с бира. Музикантите, направиха вълнуващ концерт с интересни импровизации върху най-популярните им композиции, поднесени с интелигентно сценично поведение.

След близо час и половина Димо се качи на колелото и направи една позната обиколка и на творчеството на бандата си, които не пропуснаха да изпълнят и най-новите си парчета. Малко бе нужно на вокалиста, заедно с Иван (китара), Юри (китара) и Мартин (ударни) да докарат феновете до състояние на еуфория. Звучаха „Колело“, „Приказка“, „Вали“, „Свято“, „Усмивка“, „Юли“ и още много други, а Димо отказа да слезе от сцената, подтикнат от крещяшата публика „Още!Още!“ на 3 пъти.

 

Музикалните събития в Пловдив може да намерите в сайта за Нощен Пловдив!

СНИМКИ от вечерта ще намерите ТУК.

За автора

Вашият коментар