Остава – по-сладки от шоколад

Група Остава се оказа твърде сладка за желаещите пловдивчани да присъстват на концерта им. Конюшните на царя едва побра всички гости, дошли  специално за Свилен и компания. Около 250-тина души почувстваха, че енергията и духът на групата са все така на високо ниво.

Всички свои парчета, групата изпълни с дълбочина, проникновено чувство и душевност.  А именно за задушевната атмосфера, която създава музиката на Остава, бяха дошли гостите, останали със сигурност предоволни.

Няколко пъти Свилен приветства хората от града на тепетата и сподели че:“ Няма такова място в България. Любимото ни място за концерти- Конюшните на царя- мястото с най-хубавата публика“. Тези излияния на певеца предизвикаха бурни аплодисменти и надъхаха всички за повече танци.

На сцената Остава излезнаха с още  двама виртуозни музиканти. Заедно със Свилен Ноев – вокал, Георги Георгиев – китара и вокал, Даниел Петров – барабани и Александър Марбург – китара,  свириха още Димитър Семов – електронни барабани и перкусии и Петко Славов – бас-китара и вокал. Добре познатият музикант от клипа на "Ще дойдеш ли с мен",  представи сет в типичното за него синт-акустично поп звучене.

Всичко в изпълненията на бандата беше перфектно, контактът с публиката беше истински и непринуден, а настроението се повишаваше до заветния момент, когато прозвуча едно от най-хитовите български парчета за последните 10 години – „Шоколад”.

Разбира се, група Остава направи и кратък бис, по желание на публиката, а след лайфът те остнаха да раздават автографи на феновете, а за снимка с тях се изви цяла опашка.


 

Вашият коментар