Остава само 1 ден до старта на Wake Ъп!

Подготовката за третия по ред фестивал на Слънцето, който се провежда на поляните над град Куклен, е вече към своя край. Откриването му ще бъде утре от 18 часа.

Организаторите и доброволците със задружни усилия съградиха, баровете, заслоните за посетители и трите сцени, на които са разпределени събитията тази година.

За тези от вас, които още не са решили да отидат – не се колебайте! Програмата ни предлага интересни лекции, свързани със здравословния начин на живот; поучителни и развлекателни работилници; както и много и различна музика.

От петък до неделя фирма „Елма“ такси ще осигуряват транспорта до фестивалната зона от и до всяка точка на града за сумата от 12 лева, от гара „Родопи“ на всеки 30 минути отпътува автобус, крайната спирка на който е на 2,5 километра от фестивалната зона.

През неделния ден желаещите да посетят събитията могат да го направят безплатно, а тези от вас които още не са си закупили билети за петък и събота можете да го направите чрез мрежата на web.ticketstream.cz и магазин „На тъмно“ в Пловдив.

 

За автора

Вашият коментар