Пловдив домакин на двудневен Рок фестивал

Най-мащабният и грандиозен рок фестивал изцяло с български изпълнители ще разтресе Града на Tепетата в двудневен маратон на 13 и 14 май. Стадион "Христо Ботев" – Колежа ще бъде огласен гръмко от най-големите и обичани български рок банди, като Сигнал, БТР, Кофеин, Епизод, Соларис,

Черно Фередже и Милена. На 13-ти май на сцената първи ще се качат момчетата от Групата на Пецко, които ще изстрелят публиката в Парк Рок настроение.  С пълна сила феста ще продължи с изпълненията на непокорната Милена Славова и специалното участие на Личо Стоунса.

Вечерта ще завърши кулминационно с гигантите на българската сцена Сигнал, които ще вдигнат във въздуха стадион "Христо Ботев" с изпълнението на най-големите си хитове. Всички рок фенове ще могат заедно с любимците си "да жадуват" и да пригласят с цяло гърло на най-обичаните рок парчета.
 
Вторият ден (14-ти май) Park Rock ще продължи с още емблематични имена за българската сцена. Началото под тепетата ще поставят хитовете на група Кофеин, а след това Черно Фередже и типичния за тях хумор ще залеят стадиона, заразявайки лавинообразно феновете със смях. Фурорът ще продължи с група Соларис, които ще ви хвърлят някъде между драматичния рок и прогресив метъла.
 
Началото на края ще поставят Конкурент, които ще разтърсят сцената с парчетата си. Финалът на фестивала е подобаващ – любимите на няколко поколения БТР и техните хитове ще взривят като за последно атмосферата на стадиона.
 
Водещият на феста е добре познат на феновете – Светльо от Хиподил. Витков ще се грижи за доброто настроение през цялото време и ще бди то да остане такова от началото до края. Цялото това тежко и обещаващо присъствие на титани на българския рок ще бъде добре подплатено свисококачествен звук и много светлинни ефекти.
 
Организаторите са Stagebull и Община Пловдив, които обещават истински рок, много бира и  събитието да се превърне в традиция…
 
За да се лее именно български рок. Билетите за фестивала са еднодневни, като първите 99 билета са на цената от 4 лв, всички следващи са по 5 лв. Цената за билет на място, в деня на концерта, ще е 8 лв. Билети могат да бъзат закупени и на мястото на събитието.

За автора

Вашият коментар