Пловдив отново ще танцува под звездите (ВИДЕО)

На 4- ти юни Пловдив за няколко часа ще се приеме карнавала от Рио де Жанейро 

Централните булеварди, парковете и площадите в града отново ще се превърнат в открити сцени за улични и латино танци по време на второто издание на танцовия карнавал в Пловдив, с който ще се открие летния танцувален сезон под тепетата.

Както и през 2015-та година танцьори и хореографи от различни школи ще танцуват върху камиони с открити платформи, които ще преминават бавно през града и ще привличат публика за различните стилове. 

Началото е от 17 часа, а сборният пункт е, както и миналата година от хотел "Марица". Таньорите и хората ще преминат през целия булевард „Цар Борис III“ до хотел "Рамада", след което карнавалът ще продължи с шествие до фонтаните пред община Пловдив, където ще бъде главната сцена на събитието. 

Пловдивчани ги очакват цели три часа танцов карнавал в сърцето на града,а организаторите обещават много латино ритми и танцьори по хип-хоп, съвременни, улични и модерни танци, капоейра, суинг както и от най-популярните латино стилове – салса и бачата и разбира се латино фитнесът, който покори света – Zumba.

СНИМКИ от танцувата фиеста по пловдивските булеварди от 2015-та година може да видите ТУК

Очаквайте повече информация за събитието и подробна програма в mediacafe.bg

Вашият коментар