Пловдивският музикант Иво Матеев с нова песен

Иво Матеев свири на укулеле в новото си видео

Хавайски ритми, пясък, море и слънчеви моменти, това обещава пловдивският музикант Иво Матеев в новата си песен „Нищо ново“. Бризът и вълните ни носят към музикалните брегове на изпълнителя, който свири на укулеле в парчето, а то ни кара да мислим, че това ще е мелодията, която ще звучи по много родни плажове през следващите няколко месеца.

Видеото е заснето на любимия плаж на десетки българи – Арапя, разположен в южната част на черноморието. Там, целият екип, който се погрижи за красивите кадри, откри истинската хармония и спокойствие на красивите морски картини, които подхождат на лятото звучене на „Нищо ново“. Красивият пейзаж, който ще видите, ще ви подтикне да съберете багажа и набързо да потеглите към морското късче от рая, за да заровите краката си в ситния пясък и да се потопите в солената вода.

За продукцията се погрижи Красимир Атанасов от Studio4. Музиката и текстът на песента са дело на Иво Матеев, а парчето е продуцирано от HIGH STREET.

Иво Матеев е добре познат на родната публиката с многобройните си изяви из цялата страна. Той е инициатор на няколко музикални проекта. В един от първите си проекти, Иво Матеев, заедно с DJ Skill, The Bold Dreamers, който носи фънки звучене, а освен това и експерименталния Eсен-ция. Познат е още и от бандата Acoustic Corporation, която се появи на бял свят преди повече от 2 години, а дебютно им ЕР носи името BetterDay.

Музикантът има проект и с Валери Маринов, с който се събират за три последователни концерта в източната част на страната озаглавени East Tour. Тогава феновете чуха фънки, блус, реге и фламенко ритми, комбинирани в авторската им музика от проектите Acoustic Corporation и Vertigo, кaкто солови и любими неща.

Acoustic Corporation: Най-важни са музиката и публиката (ВИДЕО)

Вашият коментар