Предложение за брак и много развълнувани лица на концерта на Тони Димитрова

Препълнена зала, много букети, вълнения, неспирни аплодисменти, предложение за брак дори, развълнувани, разплакани очи… 

Всичко това са частици от уникалния концерт, който сътвориха млади таланти на Пловдив и певицата Тони Димитрова. Събитието е част от седмицата на Благогворителността и е организирано от предаването „Ася в страната на талантите”, 

Звук от тръгване на влак оповести началото на концерта. Водещата Ася Антонова поднесе информация за историята на Детската железница, за дните, в които работи…, за капацитета й, за маршрута, който изминава… 

Та нали именно ДЕТСКАТА ЖЕЛЕЗНИЦА и нейната ДОСТЪПНОСТ за всички деца е и в центъра на благотворителната кауза тази година! Детското влакче присъстваше като арт декор на сцената, сътворено от детски рисунки.  

Концертът стартира с няколко песни, изпълнени от млади таланти, известни от ефира на предаването “Ася в страната на талантите”. Те “подгряха” публиката, пеейки изцяло на български език. Прозвучаха едни от най-красивите български песни. Песни от репертоара на ФСБ, Георги Дюлгеров, Силвия Кацарова, Васил Найденов, група “Петте Сезона”, съответно изпълнени от Елия Тодорова от “Арт войс Център”; Йордан Рангелов, от НУМТИ “Д. Петков”; Гергана Събевска – студентка в Пловдивския университет, Румен Жеков – студент в АМТИИ, Вяра Антонова от “Нов Музикален Център”. Танцьорите от балет “Електра”, с ръководите Маргарита Веселинова, към Военен клуб, Пловдив, се погрижиха за красивата хореография към всяка песен – един прекрасен фон, по време на изпълненията! Младите хора на пловдив дариха таланта си за каузата и допринесоха за неповторимостта на благотворителния концерт.

А след което на сцената излезе и Тони Димитрова – отново под звуците на тръгващ влак, лайтмотивът на цялата вечер…. За да се случи и красивата емоция – публика и изпълнител да пеят заедно по време на целия концерт! Прозвучаха много любими и извести песни. Имаше и песен на китариста Росен Сеновски, който също беше на сцената със своята китара. “Пъстро кафе”, “Обещания”, “Веднъж се живее”, “За тебе хората говорят”, “Старият капитан”, “Ти, любов”, “Ти ли бе това” “Сезони”, “Стар мой, приятелю”, разбира се и песента “Ах, морето”! В публиката беше и DJ АЙВЪН, с който Тони Димитрова изпълни в дует песента “За кой ли път”. 

А, след което DJ АЙВЪН поиска 30 секунди…., за да помоли любимата си жена да се омъжи за него! Да, в залата, в средата на концерта – класическа сцена – мъжът падна на колене, отвори кадифена кутийка, извади пръстен и отправи предложение за брак! 

И след отговора “ДА”, постави пръстена на ръката й!!! 

Да, това се случи, снощи, по време на Благотворителния концерт… 

В залата настъпи въодушевление, възторг… 

Естествено имаше и сълзи, и много развълнувани хора… А на микрофона Тони Димитрова направи това, което е задължително в такива случаи – извика “Горчиво”! Вълнуващо… и хубаво, и истинско… Концертна зала беше препълнена. 

В публиката имаше хора не само от Пловдив, а и от много от други градове на България, даже и от Русия, за да се насладят на песните на Тони Димитрова. В залата присъстваха и деца от центрове за настаняване от семеен тип по проект “Детство за всички”, които изключително емоционално и щастливо реагираха на песните, атмосферата…

Вашият коментар