Сръбската банда S.A.R.S. гостува за първи път в Пловдив (ВИДЕО)

Супер забавната сръбска банда S.A.R.S. гостува за първи път в Пловдив на 29 август на сцената на Летния театър
 
Спечелили сериозна популярност с редовните си гостувания у нас, сръбската банда S.A.R.S определено е със славата на любимци на публиката. И то съвсем заслужено. Те са сред най-актуалните групи на Балканите и несамо,  които събират и радват хиляди фенове на концертите си на живо.
 
Изключително свежата банда S.A.R.S. ще гостуват за първи път в Пловдив на 29 август на сцената на Летния театър, а началото на купона е в 21.00 ч. Организаторите от Stroeja ще отворят врати за феновете още в 20.00 ч. Билети ще се продават и на място на входа.
 
 
Ден преди концерта им в Пловдив, гостите ще купонясват в столичния клуб “Маймунарника”, а това ще бъде поредното лятно и традиционно вече гостуване на бандата в София. Миналата година ги видяхме и в Ловеч, през септември и разбира се и там намериха многобройни почитатели. Настоящи членове на бандата са: Александър Лукович, Борис Тасев, Ненад Джордевич, Петър Миланович, Саня Лалич, Тихомир Хинич, Зарко Ковачевич.
 
Стилово музиката им се определя като: алтернативен рок, реге, блус, джаз, хип-хоп и етно. Нонай-важното, с което можем да я характеризираме концертите им е – купон и веселие и неповторимо изживяване за публиката.  S.A.R.S. имат издадени 6 студийни албума, а клиповете и концертните им изпълнения в You Tube се радват на десетки милиони гледания.
 

Билети за събитието вече са в продажба в мрежата на Eventim.bg на цена 20 лв. на предварителна продажба и 25 лв. на самата дата и на място
 
Музикалните събития под тепетата може да намерите само в Plovdivclubs.com

Вашият коментар