Стефан Вълдобрев: 437 дни не сме били в Пловдив, промяната е голяма (ВИДЕО и СНИМКИ)

Стефан Вълдобрев брои всеки ден от последното си участие в Пловдив. С групата си "Обичайните заподозрени" е бил под тепетата точно преди 437 дни, отбеляза той пред екипа на mediacafe.bg
 
"Шакира скоро ще си получи сувенира от мен, а с Анджелина Джоли съм се засичал на филмов фестивал, но не съм пил джин. Остава само да се чуя с Мадона", за да изпълня списъка си.

Още в началото на разговор ни с него той сподели впечатленията си за промяната на града през последната една година. "Капана е страшно променен и всички разправят, че там се случват големи купони последно време", сподели Стефан. 

"Сцена на кръстопът" обаче го върна обратно в града под тепетата във вторник, като част от съпътстващата програма на 19-я фестивал. Те изпълниха песни от едни от най-познатите и обичани български филми, както и не подминаха някои свои също не по-малко харесвани парчета. 

Актьорът и композитор Стефан Вълдобрев вметна от сцената на Конюшните на царя, че на турнето им цяло лято вижда една позната група пловдивчани от Драматичния театър, която ги следва навсякъде.

"Пловдив е с нас по-всички градове, чрез тези млади хора, това ни харесва много. Освен това тук страшно много ми прилича на Созопол, заради дърветата и растителността", допълни Стефан и заедно с групата си изпълниха последната им нова песен "Холивуд". Парчето много наподобява стила на пловдивската рап-звезда Liter Jack, който напоследък се изявява на сцената с големите таланти от група Ni.co, които са част от Мастило мюзик. Холивуд бе и официален дебют пред пловдивска публика, която определено я удобри.  

Бандата на Стефан Вълдобрев "Обичайните заподозрени" е съставена от големите Иван Лечев, Стоян Янкулов – Стунджи, Мирослав Иванов и Веселин Веселинов – Еко. Чуйте какво споделиха те пред камерата на mediacafe преди началото на участието им в Конюшните на царя, за който това бе последният коцерт това лято:

Повече от фестивала "Сцена на кръстопът" можете да видите ТУК.

 

Вашият коментар