Стефан Вълдобрев дава началото на ново пространство за изкуство в Пловдив

Драматичен театър – Пловдив открива ново пространство за изкуство в Пловдив

 ZOOM ЗОНА ще отвори врати с представяне на албума 10 1/2 на Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени”

Основният ремонт на Голяма сцена даде възможност досегашният склад за декори на театъра с вход откъм Сахат тепе (ул. "Найден Геров") да бъде превърнат в зала за 250 човека. Новото пространство ще бъде вариативно, напълно оборудвано с професионален звук и светлина не само за театрални спектакли, но и за значими концерти и танцови представления, за събития с експериментален и новаторски характер. То ще носи името ZOOM ЗОНА.

ZOOM ЗОНА на Драматичен театър Пловдив ще отвори врати с представяне на албума 10 1/2 на Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени” на 24 септември от 21 часа.

Билети за концерта можете да намерите на касите на Драматичен театър – Пловдив и онлайн на цена от 10 лв. предварителна продажба, и 12 лв. в деня на концерта

ZOOM ЗОНА е без места. За събитието е предвидено гостите да са правостоящи с възможност за поставяне на столове отстрани. Входът е откъм Сахат тепе (ул. "Найден Геров").

Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени е една от най-емблематичните групи на съвременната музикална сцена. Това е формацията, с която българският актьор, певец, композитор и филмов режисьор записва култовите си албуми “Към”, “Обичам те, мила”, “Революция”, “Светът е голям и спасение дебне отвсякъде”, “Пансион за кучета”, “Пропаганда, хромозоми, силикон”, “LIVE”, достигнали общ тираж от над 250 000 копия. “Обичайните заподозрени” са в състав: рок-легендата Иван Лечев, джаз/етно/рок виртуозът Стоян Янкулов, басистът на България Веселин Веселинов – Еко и китарната звезда от новото поколение Мирослав Иванов.

Вижте снимки от обновения Драматичен театър в Пловдив, който изгоря през 2013-та година

Гледайте видео-интервю със Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозряни

За автора

Вашият коментар