Световният и българският хип – хоп на една сцена в Пловдив

Най-големият хип-хоп фестивал в България започва от днес в Международен панаир Пловдив и ще продължи до събота. Десетки хип-хоп артисти, диджеи и танцьори участват в програмата на “359 Hip Hop Fest 2013”. Освен шоу програмите за публиката са подготвени и много атракции.

Първата вечер на хип-хоп фестивала е посветена на лошите момчета в рапа. Тя ще бъде открита от една от най-големите звезди на гангста рапа в света – Rick Ross, който пристига от Маями. Мегазвездата на македонския хип-хоп – Toni Zen, ще подгрява публиката преди шоуто на Rick Ross.

В събота ще гостува RnB кралицата Ciara, която ще представи част от парчетата от петия си албум, който излиза на 5 юли. Така публиката ще чуе в аванс новите хитове на носителката на наградата „Грами“.

Хип-хоп градчето, разположено в Международен панаир Пловдив, ще отваря врати от 16 до 03 часа. Преди началото на концертите, които ще започват в 19 часа, ще има изпълнения на певци и танцьори аматьори, състезания в скейтързоната, графити уъркшоп и много други изненади за феновете на хип-хопа.
 

За автора

Вашият коментар