Теноров концерт за края на лято 2014

Националният музикален театър „Стефан Македонски” ще представи пред пловдивската публика своя най-нов концерт-спектакъл „Медитеранео” на 18 септември 2014 г. от 20 часа на Летния театър в Пловдив.

В програмата са включени популярни и много обичани песни и мелодии от Средиземноморието – италиански канцонети, испански сарсуели, френски шансони и гръцко сиртаки.  В своеобразното надпяване ще участват водещите тенори на оперетата Марчо Апостолов, Марио Николов, Пеньо Пирозов, Стефан Петков и Богомил Спиров, специален гост е Георгиос Филаделфевс.

На сцената няма да  липсва и женска нежност и страст пресъздадени от две от водещите сопрани Добрина Икономова и Валентина Корчакова. На диригентския пулт ще бъде маестро Юли Дамянов със специалното участие на  Георги Василев и Пламен Бойков  от Prima Visione Mandolin Orchestra. Хореографията е на Антоанета Алексиева, Татяна Янева и Светлин Ивелинов. Сценограф Евгения Раева. Сценарий и режисура Марио Николов. Билети вече се продават на касата пред община Пловдив.

За автора

Вашият коментар