Трибют на Red Hot Chili Peppers тази събота под тепетата

На 30-ти юли, събота, в клуб Библиотеката ще можете да се насладите на трибют-изпълнение на една най-известните американски фънк-рок банди – Red Hot Chili Peppers

Пловдивските музиканти, вдъхновени от импровизации и дивите движения на Flea, ще представят тяхното въплъщение пред пловдивска публика.

В култовия event club ще си припомним, по най-добрия начин, изпълнението на Red Hot Chili Peppers в България от Иво Матеев (вокал), Никола Nixon Джоков (китара/бек вокали), Радослав Паунов (бас) и Владислав Христов (барабани) и разбира се техния заразителен дух. 

Партито започва точно в 22:00 часа и е част от лятната поредицa Tuborg Night Edition. Предишното такова парти бе точно преди месец с три страхотни млади банди. Тази седмица дрес кодът за клуб Библиотеката е червеното. От Tuborg предизвикват всички  гости на клуба да спазят дрес-кода, да се снимат и да качат своята снимка в Instagram с хаштаг #TuborgNightEdition, като така могат да спечелят стек бира.

Несъмнено, при всеки прозвучал тон, от песен на Red Hot, изпитваме блажена носталгия по 90-те и ни обзема същевременно и неконтролируема еуфория. Една от групите, чието звучене не се описва със стилове и етикети, защото самите те звчуат неподръжаемо и аветентично.

Следете всички актуални събития от клубовете в Пловдив само в plovdivclubs.com

За автора

Вашият коментар