Всички на крака за биса на Лили Иванова в Пловдив

Лили Иванова изпълни една от най – новите зали на Пловдив

Примата бе облечена в типичния за нея черен цвят, като за пореден път не изневери на стила си – къса пола и високи токчета, които подчертаваха елегантната и фигура

Лили Иванова за порден път не скри симпатиите си към Пловдив, а близо 3 хилядната публика я аплодира на крака. Примата на поп музиката в България сподели и фактът, който винаги я лъскае – че в този град винаги се изкупуват билетите преди всички останали населени места и то малко след като са пуснати в продажба. 

На сцената тя излезе с музикантите, с които работи от години – Огнян Енев (пиано, тромпет, саксофон), Веселин Веселинов – Еко (контрабас и бас китара), Ангел Дюлгеров (китари и цигулка), Росен Ватев (ударни) и беквокалистките от LaTiDa. 

Концертът продължи час и половина. Публиката чу едни от любимите си песни  – „За тебе бях”, ”Невероятно” „Този свят е жена”, а „Щурче” и „Без правила” накараха зрителите да станат на крака и да танцуват. Изпълни и песента „Дали”, която е по текст на Стефан Вълдобрев. Освен вече познатата „Този миг”, негов е текстът и на „Обичай ме”. 

Последната песен, която изпя беше „Присъда”. Текстът 

„Ще ме осъдите надявам се накрая 
денят ще бъде слънчев и чудесен. 
За нищо няма да се оправдая- 
последната ми дума ще е песен!

Звучи, като изповед на самата певица. Последваха нестихващи аплаузи и примата се върна на сцената, за да изпее още едно парче, което беше любимото на всички „Camino”. 

Въпреки, че акустиката в залата не беше, като за концерт, а по-скоро, като за баскетболен мач, публиката остана очарована и аплодисментите не стихваха дълго след, като тя слезе от сцената. 

Очакваме с нетърпение следващия й концерт, който ще бъде през юни на Античния театър. Ако все още нямате билети, а искате да видите Лили Иванова на живо, побързайте. Билетите свършват бързо! 

За автора

Вашият коментар