WakeЪп! „Празникът на слънцето“ от 21 – 24 юни (видео)

"Едни казват, че сме на прага на "нов свят", а други,че от нас зависи какъв ще бъде този в който живеем", WakeЪп! България

Идеята на WakeЪп!, да бъде пример за преображението на познатия модел, навлиза в нова фаза.

Обещанието WakeЪп! фестивалите да станат традиция е спазено за трета поредна година."Празникът на Слънцето" ще продължи четири дни от 21 до 24 Юни – най-дългите дни през годината. Мястото е добре познатата ни борова горичка по пътя за манастира Св.Св. ''Козма и Дамян'' над град Куклен на 15 километра от Пловдив.

Еньовден – култов български празник от древността до наши дни, ще бъде отбелязан с улично празненство в Пловдив.

 

Тридневното горско приключение ще бъде изпълнено с пъстра музикална програма, множество работилници, семинари, исторически лекции, спортни игри и много други занимания, които ни обогатяват и доближават до алтернативния и целесъобразен начин на живот.Ще спазим традицията и ще изплетем венци от билки и цветя които ще раздадем за здраве на Еньовден.
plovdiv_kuklen_wakeup
 
Споделяйте вашите идеи и предложения за артисти, музиканти и семинари.Както винаги до сега сцената ни е отворена за всички.
 
Фестивал WakeЪп! "Празникът на Слънцето" ще се проведе на 21-23 юни в град Куклен, като на  24-ти юни 2013 той ще слезе в Пловдив с улично празненство.
 
Вход (самоучастие) – 20 лева
 
Повече за WakeЪП! може да прочетете ТУК!
wakeup_plovdiv
Медийни партньори на събитието PlovdivCLUBS.com и Mediacafe.bg
 

За автора

Вашият коментар