Yellow night edition за край на учебната година в Пловдив

Едно по-специално парти, част от Tuborg Night Edition, ще се състои тази събота (25.06) в event club Библиотеката

Специално за всички ученици за края на учебната година клубът е поканил три от най-бързо развиващите се банди под тепетата, а именно на живо ще се представят – Modica, Sex junkie и Panic station. Те ще стартират своето парти малко след 20:00 часа. Всеки станал част от партито ще получи и безалкохолна напитка подарък от Библиотеката.

Дрес кодът за вечерта е жълтият цвят, споделиха организаторите за mediacafe.bg. Това означава, че жълти дрехи, жълт грим или татус ще са привилигировани пред всички останали и може да спечеляите някои от наградите на спонсорите. Това ще се случи и след като качите снимка на компанията си с хаштаг  #TuborgNightEdition. 

Музикантите на групата Panic Station са от ЕГ "Иван Вазов". През 2015-та година момчетата спечелиха националния конкурс "Голямото междучасие". Те бяха и подгряваща група на Легендите през есента на миналата година в зала Колодрума. Пред камерата ни, те споделиха, че се вълнуват истински, защото за първи път ще свирят пред толкова много публика (близо 5 хил. души). С истински професионализъм те изсвириха 6 свои авторски парчета, както и първият им хит на български език.

Припомнете си какво споделиха още Panic Station преди концерта на Легендите:

Преди участието си в Библиотеката групата ще участва и в поредния S'cool Rock Fest 2 в Stage 51 от 19:00 часа

Музикалните събития под тепетата може да намерите само в PlovdivCLUBS.com

Вашият коментар