Близо 10 хиляди отново разтресоха Пловдив (ВИДЕО и СНИМКИ)

След градушката и „музикално земетресение“ зарадва феновете на съвременната българска музика с грандиозен спектакъл под тепетата 

Krisko, Pavell & Venci Venc’, Атанас Колев, Пламен и Иво, Кристиан Костов, Михаела Филева, Невена Пейкова, DJ Doncho и балет Nova направиха истинско земетресение в петък вечер в центъра на Пловдив.

Малко след 20:00 часа централния площад се препълни от тийнеджъри нетърпеливи да дивеят с изълнителите Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2016. Първи на голямата червена сцена се качих Кристиян Костов от X-factor, последвайки го Михаела Филева, Pavell & Venci Venc’, Пламен и Иво. След тях на сцената ще се качи тийн идолът Атанас Колев,  а за финал Криско накара целия център да се тресе под краката на тийнеджърите.

Доброто настроение и перфектния саунд бяха осигурени от DJ Doncho, а балет Nova се преставиха на ниво  атрактивни хореографии, които приковаха вниманието на верните си фенове.

„Пловдив е градът, в който по традиция се провеждат едни от най-силните ни концерти“, побързаха да се похвалят организаторите на турнето пред екипа на plovdivclubs.com и mediacafe.bg.

„Тук публиката винаги е силно зареждаща и бурната емоционална реакция на пловдивчани кара самите звезди да тръпнат в очакване за предстоящото гостуване“, допълниха още те.

След кратка почивка през лятото, турнето ще продължи в Благоевград на 15 септември, а големият финал по традиция ще бъде в София на 18 септември.

Всички снимки ще намерите в клубния сайт на Пловдив – PlovdivCLUBS.com

ВИДЕО с Криско от турнето през миналата година може да видите ТУК

 

За автора

Вашият коментар