Парти под тепетата в стил Лондон и Берлин събра десетки в Мястото

Предпразничният уийкенд ни изненада с дългоочаквано парти на Мелформатор

Диджеите, които застанаха зад пулта бяха sayulke, waysie, ATNS, Mironov. Момчетата ни забавляваха с електронни ритми от 21 часа до пукването на зората в 7:00 на следващия ден

Melformator е аудио-визуален колектив от Пловдив, насочен към организация на събития с визуална идентичност и експериментално звучене, графичен дизайн и интерактивни визуални инсталации

Точно в духа на тяхната идея протече и партито в събота в две части – лайв перформънс от Bodulygraphics, визуални ефекти от ptkchv и музикална част. Евентът се проведе в The Space.

Явно привлечени от това настроение, на събитието присъстваха много чуждестранни гости, които видно се забавляваха, предразположени от чувството на сходство със собствените си родни места. Входът на мероприятието бе символичен, а всички средства се събираха под формата на дарение за случващото се и самото място.

Присъстващите на драго сърце подкрепиха идеята, което е от изключително значение за младите организатори. По този начин те имат възможността и увереността да продължат своята дейност занапред.

За Mediacafe.bg Мелформатор издадоха под секрет, че това е само началото на поредица от невероятни партита, които те първа предстоят. Приканиха ни също да не пропускаме нито едно, защото ще се развиват, усъвършенстват и ще са все по-мащабни и все по-запомнящи се!

The Space е новоизгряващо артистично пространство в самия център на Пловдив.

Мястото се поддържа и организира изцяло на доброволни начала. Всеки, който желае да вземе участие, е добре дошъл. The Space предоставя възможност на млади таланти и ентусиасти, а и просто хора, които желаят да се забавляват, да изразят себе си. Локацията чисто визуално ни пренася в ъндърграунд пост-културната сцена на Берлин и Лондон.

Повече за Мелформатор може да видите ТУК

Клубните събития под тепетата следете в сайта на нощен Пловдив

Вашият коментар