Таня Стрингс събра екзотиката на света в дебютно видео

Премиерно показва днес дебютното си видео известната цигуларка Таня Стрингс. Прожекцията ще е в бар СандъкЪ в Капана от 19:30 часа.

Посланието на текста и целия клип цели обединение на различните нации. В кадрите влизат хора от Китай, Венецуела, Нигерия, Тибет. Сценарист и режисьор на видеото е Никол Ветин, която разказа повече за концепцията и процеса на снимане. „Съставили сме 4 етюда – любов, семейство, изкуство и приятели. Теми, които са общочовешки и обединяващи“, каза Никол.

Парчето е със заглавие “Always with me” и е в колаборация с трикратната носителка на награди “Грами” Тифани Ред. В текста Таня споменава местата, на които е живяла – Америка, Близкия Изток, Европа, Африка, Азия, а свързващият елемент е музиката.

Никол Ветин и актьорът Антон Димитрачков

По време на снимачния процес един от участниците във видеото Гаро Узунян е учил актьора Антон Димитрачков да играе на табла.Таня Стрингс кани всички любители на музиката и пътешествия да заповядат довечера. Талантливата цигуларка ще разкаже как е успяла да събере на едно китайска производителка на мед, арменски собственик на уиски бар, джаз певица, цирков артист, примабалерината на Софийска опера, венецуелски търговец на бижута.

Вашият коментар