Музикално-артистичен форум Пловдив с концерт за осем ръце

Музикално-артистичен форум Пловдив, съставен от доказани професионалисти и звезди от класическата сцена на града под тепетата, представя новия си артистичен проект – „По света с 8 ръце и прекрасни гласове“. Концертът ще е истинска плеяда от шедьоври на различни композитори от далечното минало до наши дни. Една музикална обиколка на света, всяка със собствената си стилистична специфика. Всички произведения ще бъдат изпълнени на 4, 6 или 8 ръце.

Освен музикален концертът ще е и образователен, тъй като публиката ще се запознае със забавни факти около живота и творчеството на композиторите, чиито творби ще се представят.

Премиерата ще се състои в три града: в Пловдив на 11 ноември, в Народно читалище „Антим I – 1937”; в Пещера на 16 ноември, в Народно читалище „Развитие – 1873“ и в Ивайловград на 18 ноември, в Народно читалище „Пробуда – 1914“.

Участват:

Пианисти:

· Надежда Кузманова

· Маринела Маринова

· Ваня Балева

· Милена Захариева

Певци:

· Елена Чавдарова –Иса

· Евгения Ралчева

· Силвана Пръвчева

· Марчо Апостолов

Билети за концерта в Пловдив може да закупите в мрежата на Grabo.bg –https://grabo.bg/kontzert-0z3328?fbclid=IwAR1wNnrG1SIjh94dY1Vn24LJ8rgrCFmck6K5RyJWwNyxcX5Ev4z80l_tBCE.

Начален час: 19.00

Входът за останалите два концерта е свободен.  

„По света с 8 ръце и прекрасни гласове“ е част от проект „Искам нещо да ти разкажа“, създаден и менажира от Сдружение „Кей-Търн“, с председател Мариана Ангелова. Той се реализира с финансовата подкрепа на Национален фонд „Култура” по „Програма за възстановяване и развитие на частни културни организации“.

За автора

Вашият коментар