Безплатен театър за деца в квартал Капана

Детска театрална трупа "Чар" ще изиграе "Снежанка и седемте джуджета" на ул. "Абаджийска"

Вдън гора, през девет планини в десета, се е сгушила малка колиба, скрита от любопитните погледи на цивилизацията. В нея всичко е дребно – лъжичките, легълцата, дори обитателите… Дребни, но с големи сърца. Тези дребни обитатели не подозираха, че ще преживеят най-интересното си приключение, създадено от една случайна, но съдбоносна среща. Срещата с принцеса! Принцеса, която е в беда, а всички знаем, че не е хубаво да оставяме принцесите в беда сами.

А тя – принцесата, била чудна като ясно слънце. С кожа бяла като сняг, бузи червени като кръв и коси черни като абаносово дърво. Наричали я Снежанка – най-красивата и най-милата от всички, но белязана от лошото сърце на Злата мащеха – втората ѝ майка. Тя таяла в душата си такава омраза, че решила да погуби крехкото момиче. Но с помощта на много приятели, сред които Ловецът и седемте джуджета, тя се изплъзнала от ръцете на Вещицата, право в ръцете на Голямата Любов…

Проследете приключенията на „Снежанка и седемте джуджета“ в смешния вариант на детски театър „Чар“ по едноименната приказка на Братя Грим. Тази събота (9-ти ноември) от 15:00 часа в квартала на творческите индустрии „Капана“ , точно пред портите на бар „СандъкЪ“. Впуснете се в света на чудесата, подарете един незаменим емоционален подарък на децата си, за да могат и те да се влюбят в магията на театъра, точно като нас. Защото в театъра всичко е възможно! В него летят дракони, ядат отровни ябълки, великани се превръщат в палечки, кораби плуват в небето… Неизмерима е вселената на въображението, а накрая доброто винаги побеждава.

И не забравяйте, че на финала в приказките всички заживяват дълго и щастливо…

Участват:

Кремена Паякова Димовска – Злата мащеха

Паулина Гегова – Снежанка

Георги Костадинов – Разказвач; Ловеца; Принца

Станимир Рачев – Разказвач; Джудже; Слуга

Място: пред бар „СандъкЪ“

Дата: 9-ти ноември

Начало: 15:00 часа

Вход: Свободен

Събитието е организирането от "Библиотека за идеи и събития " с подкрепата на Община Пловдив

Линк към събитието във facebook – ТУК

Вашият коментар