Club Bally обяви Happy Hour за цяла година по случай 23-я си рожден ден

Рожденикът черпи с торта, подаръци и обяви Happy Hour за цялата 2020 година

Ще ви разкажем за едно място, видяло от терасата си вече 23 години от еволюцията под тепетата. Едно място събрало в себе си хиляди истории, хиляди запознанства, хиляди приятелства.  За този период наистина много неща се промениха в Пловдив – концептуално, визуално, а и хората вече не са същите.

Но това място остана като еквивалент на думата “парти”. Под лазерните светлини са озвучавали през годините различни популярни dj-и, подът е събрал стъпките и танците на няколко поколения, да, интериорът се е променил, барманите се сменят, но щурите купони до зори и адреналиновото усещане са се запазили. 

Ако все още не сте се досетили, става дума за Club Bally! 

Скътан в малките улички в сърцето на град Пловдив. Кацнал в центъра на Капана със своята просторна тераса. Любимо място за сутрешно кафе, следобедна цигара или вечер на шуро парти. Бали съчетава двете лица на културния епицентър на града. 

В моменти, когато заведенията сменят концепцията и мястото си през няколко месеца, да останеш на гребена на вълната повече от 23 години си е истинско постижение.

Bally Club ще празнува 23-я си рожден ден този уикенд. Култовото място е добре известно на почитателите на електронната музика и е едно от първите, които се отварят покрай техно истерията и гостуването на популярните ди джеи.

То е и като онези скрити заведения в чужбина, в които задължително някой местен трябва да те заведе или да ти покаже. Намира се съвсем в центъра на града и в популярния квартал Капана, но е някак далече от цялата суета. Стара къща, малка вратичка и вито стълбище нагоре, за да попаднеш след няколко крачки в атмосферата на истински купон с десетки танцуващи с питиета в ръка.

За рождения си ден от бара са ни приготвили истински парти уикенд. В петъчната вечер (19.06) зад пулта ще застанат DJ TODD, Skill & Philip, които са добре познати диджеи имена на феновете в града под тепетата. Те са подготвили за празнуващите взривяваща компилация от DISCO, FUNK, R&B, Hip Hop ритми и масивно ъндърграунд звучене.

На следващия ден (20.06-събота) музиката ще бъде селектирана от IVO, NINО & PERIL – трима талантливи диджеи с модерен поглед върху електронното звучене, които ще ни представят своя динамичен, вдъхновяващ и празничен диджей сет с актуални и модерни клубни хитове.

Пригответе се за незабравим купон, защото и двете вечери партито ще е на макс, а времето от 19:00 до 22:00 ще е Happy Hour. За всеки закупен коктейл или чаша водка и уиски получавате още едно питие допълнително подарък от рожденика, защото от бара винаги са ценяли своите клиенти, с които дори и обикновеният делник се превръща в празник.

Предложението е валидно всеки ден като подарък към посетителите, защото както от бара казват: „Every day is a happy day”!”

Всички са поканени!

Старт: 21:00 часа 19.06.2020

Край: около 08:00 часа на 21:06.2020

За автора

Вашият коментар