ДНК ни учи как да балансираме между кариера и деца

ДНК организира отворена лекция в Пловдив: КАРИЕРА И СЕМЕЙСТВО – Как да наредим своя пъзел?

Втората лекция от поредицата ще се проведе в Пловдив, на 30 май, в Гранд Хотел Пловдив, зала „Москва“, от 18:00 часа, вход – СВОБОДЕН.

Събитието има за цел да представи гледните точки на демографския проблем у нас, младите хора да повишат информираността си за последиците от отлагането и защо е важно да планират своето семейство навреме. Инициативата ще събере на едно място видни общественици, известни лица и специалисти в областта на медицината и демографските въпроси, сред които са Андрей Арнаудов, д-р Милен Врабевски, доц. Георги Бърдаров, психолога Ани Владимирова, д-р Александър Калчев.

Събитието ще насърчава всички мъже и жени в детеродна възраст, които по различни причини все още отлагат, да помислят кога ще е най-подходящият момент за тях да имат деца. Защото голямата Национална кауза е да бъдем успешни и щастливи тук, в България.

Събитието е част от кампанията на ДНК – „Направи го сега“, която се осъществява с медийната подкрепа на bTV, woman.bg и вестник „Телеграф“.

За кампанията

Направи го сега – ДНК на бъдещето е информационна и социална кампания от ново поколение.
През 2019 и 2020 г. кампанията ще стимулира и насърчава да създадат живот двойките или семействата, които нямат репродуктивен или друг здравословен проблем, а се колебаят да имат първо или следващо дете. Така емблематичното за ДНК Национално кръщене ще се проведе през есента на 2020 г., по желание на родителите, за всички деца – участници в кампанията, заченати между 1 март и 31 декември 2019 г. 

Допълнителен стимул

Тази година, за първи път, 20 семейства, записали се в кампанията, ще имат възможността да получат „ДНК пакет“ с най-важните принадлежности, необходими за детето през първите 12 месеца от живота му: дрехи, пелени, храна, козметика и др

Вашият коментар