Деца от цялата страна творят, пеят и танцуват в Стария град

Деца от цялата страна творят, пеят и танцуват в Стария град в Панорама на детското творчество 2019 

Празникът, организиран от Сдружение „Духовно огледало“, ще продължи 2 дни и ще завърши с много изложби 

Най-древното място в Пловдив, Старият град, посреща най-младите надежди с цяла палитра шарени, щастливи и пълни с обич и надежда събития, в които нашите деца ще ни покажат, че бъдещето им принадлежи, защото са талантливи, позитивни и възхитителни. 

Продължава Празникът на детето в Старинен Пловдив.  Заповядайте на 8 и 9 юни, да се зарадваме заедно на огромните постижения на най-малките граждани в Стария град!

От 09:00 до 18:00 ч. и в двата дни ( събота и неделя) в Къща-музей „Златю Бояджиев“ на ул. „Съборна“ 18 ще се състои Панорама на детското творчество 2019 „И ний сме дали нещо на света…” 
Проектът е на Сдружение „Духовно огледало“ и се осъществява с финансовата подкрепа на Община Пловдив, като част от Културния календар на града и част от Празниците на детето в Старинен Пловдив.
През дните на Панорама на детското творчество, къща-музей „Златю Бояджиев“, традиционно се превръща в къща на творчествата на децата и младите хора. 
На улицата и пространствата около къщата-музей ще се разположат работещи ателиета на поканените творчески школи от страната. Всяка школа ще аранжира и своя изложба. 

В пространството до музея ще има  и озвучена открита сцена, на която децата и младите хора ще се изявяват в областите на музиката и танца. 

Вашият коментар