Дизайнерски проекти на изложението за интериор „Дибла“

Последно поколение изделия за обзавеждане и дизайнерски проекти ще бъдат презентирани на изложението „Дибла – идеи и продукти за интериора“

Изложението ще се проведе в две зони от 21 до 25 февруари 2018 в Международен панаир Пловдив. В него са включенш експозициите на над 30 фирми. То е съвместен проект на Международен панаир Пловдив и Националната платформа за интериорен дизайн „Дибла“.

Посетителите ще могат да видят на живо как да използват ултрамодерните предложения на известни български и чуждестранни марки, да се запознаят с креативни идеи на интериорни дизайнери. 

Ще бъдат демонстрирани италиански  бои и мазилки, служещи едновременно за термоизолация и декорация, както и техники за тяхното нанасяне. Иновативна боя трансформира повърхностите, като превръща стени, колони и бюра в офиса  в място за писане,  рисуване и споделяне на идеи. 

В демо зоната ще бъдат презентирани новите тенденции в банята, където водещи са максималният комфорт и пестенето на вода. На изложението ще бъдат представени 3D подове, стени и тавани, които стават все по-предпочитани заради оригиналната визия. 

За автора

Вашият коментар