Европейското по Beatbox отново в Пловдив в края на юни

Последният петък от месеца Пловдив ще се превърне в терен на зрелищно европейско първенство по бийтбокс, като най – добрите бийтбоксъри от цяла Европа ще се състезават за титлата European Beatbox Master. По същото време ще се проведе учличен brake battle и graffiti състезание.

European Beatbox Masters ще се проведе за втора поредна година в града под тепетата на 26-ти юни. За разлика от миналата година, когато битките се водиха в клуб Библиотеката, тази това ще се случи на сцена в Цар Симеоновата градина след 17:00 часа. Интересното е, че освен традиционния батъл при мъжете, ще се проведе и женски  такъв. 

Участниците от различни краища на Европа, като Англия, Белгия, България, Гърция, Франция, Германия, Холандия, Швейцария и Румъния ще премерят силите. Жури ще бъдат известните SkilleR, Bee Low, ZeDe, Pe4enkata и Mako, а водещи на състезанието отново ще са  Део и Bee Low. 

Поради големия интерес за участие в European Beatbox Masters организаторите обявиха видео конкурс за спечелването на WILDCARD. Участниците с двата най-добри клипа ще получат правото да се включат в директните битки, като всеки бийтбокс клип трябва да бъде с максимална продължителност 90 секунди и да бъде публикуван с линк от youtube на стената във facebook събитието "European Beatbox Masters". 

Краен срок за участие: 21.06, като клиповете ще бъдат оценени от Zede, Pe4еnkata и SkilleR.

На следващия ден Street masters продължава с Breakin and All Style Battles от 17:00 до 22:30 часа отново в Цар Симеоновата градина. 

Третата част от динамичния фестивал ‎Street Мaster ще представи графити батъл, като темата на конкурса ще бъде един от най-популярните хаштагове в социалните мрежи #followme. Повече за състезанието и условията може да намерите в сайта за графити в България graffiti.bg

По време на фестивала пловдивчани ще могат да видят на сцената и музикантите от група Ni.co, Веси Бонева, Тодор Гаджалов, Liter Jack и други. 

СНИМКИ от състезанието през 2014-та година в Пловдив може да видите ТУК

За автора

Вашият коментар