Френският формат Traveler On Stage отново в Пловдив (ВИДЕО)

“Пътуването е фатално за предразсъдъците, фанатизма и тесногръдието” (Марк Твен)

Френският формат Traveler On Stage идва за втори път в Пловдив

Всеки презентатор ще има само 6 мин., за да разкаже за своето незабравимо приключение 

На 19-ти ноември от 19:00 часа в клуб Vintage House ще се проведе второто издание на Traveler On Stagе в Пловдив – един необикновен международен форум създаден специално за хората със страст към пътешествия.

Интересното във форума е това, че по подобие на японския формат PechaKucha, презентаторите разполагат с точно 6 минути или 18 слайда по 20 сек. всеки, за да разкажат своите вълнуващи истории и да ни заразят с вируса на пътешественика.

TOS се заражда в град Тулуза през 2014 година и се провежда само във френски градове до месец юни 2016 г., когато за първи път напуска пределите на Франция, за да направи своята международна премиера именно в град Пловдив. За да подаде ръка на прохождането на формата в България тогава, пристига Симон Вашер, един от основателите. В негова чест първото събитие се провежда на английски език. 

Този път обаче събитието ще бъде изцяло на български език, като то ще бъде съпътствано и с първото си издание в София, със същите презентатори няколко дни по-рано – на 15.11. (вторник) от 19:00 ч. в литературен клуб “Перото”.
 
Краткият, но изключително вълнуващ формат на събитието със сигурност ще ви откъсне от ежедневието, ще ви гарантира прекрасни емоции и ще ви разходи по различните краища на света само за една съботна вечер с 10 необикновени приключения, на 10 обикновени пътешественици, разказани в само 6 минути всяко. 

Traveler On Stage (TOS) е независимо събитие без политическа, комерсиална или религиозна цел, което се стреми да популяризира всякакъв тип пътувания, без значение колко далечни са те, колко дълго са продължили и как са организирани.

За автора

Вашият коментар