Коледни картички – Пътуваща картичка на надеждата – за малки и големи

На 1.12 като част от програмата на ОИ "Старинен Пловдив" организираме работилничка за коледни  картички "Пътуваща картичка на надеждата"

Във времето около Коледа сърцата и домовете ни се изпълват с топлина. Със запалването на коледните светлини в душите ни грейва надежда за по-добри и щастливи дни.

Културен център „Бялата къща“ ви кани на работилничка „Пътуваща картичка на надеждата“, 01.12.2017, 13:00 – 15:00 часа. Ще завъртим стелките на часовника назад във времето, когато хората си изпращаха коледни картички по пощата и тази магия носи вълшебства по света. Всеки от вас ще изработи своя картичка, в която ще вложи любовта и искрените си пожелания, за да я изпрати на приятел, ще си нарисувате пощенска марка, ще извикаме коледния дух и доброто настроение с коледни песни и ще се забавляваме.

С тази инициатива искаме да ви напомним колко радост носи един наглед малък жест, като изпращането на картичка по пощата. Приветстваме и всеки, който реши да дойде с коледна шапка, еленски рога и всякакви коледни аксесоари!

Нека заедно да разпръснем навред коледния дух!

И малки, и големи са добре дошли!

За автора

Вашият коментар