Международен хип хоп фестивал през септември

Международният фестивал GROOVE MASTERS ще се проведе от 26 до 28 септември, за да отпразнува възходящата напоследък хип-хоп култура.

Събитието ще се проведе в Стара Загора в самия център на града и ще бъде продължение на една стара и позната традиция – „Rockin’ Da Floor” –  събитие, от което много хип-хоп любители пазят хубав спомен.

По време на фестивала ще видим хип-хоп културата във всичките ѝ разновидности – отборни брейк битки, миризма на аерозол, много хубава музика, представления от гост артисти, авторитетно жури, международни участници, уъркшопи със световно признати танцьори, време за сайфъри, свежи партита с доказани диджеи. Всички включили се в Groove Masters ще имат и време да се запознаят с нови и различни хора отвсякъде. Организаторите са помислили и за стабилен награден фонд, които да нажежи атмосферата и да провокира участниците да се раздадат и да извадят най-доброто от себе си.

GROOVE MASTERS е част от официалния културен календар на Стара Загора за 2014 г. Събитието съвпада с "Нощта на музеите" в града, което ще допринесе за още по-добрата атмосфера по време на активностите. Организатори на фестивала – AFTH Crew, Туристически информационен център и община Стара Загора.

За записване за участие, повече информация и пълна програма посетете уебсайта на събитието.

За автора

Вашият коментар