Музикалният Капан става на една година, организира конкурс за плакат

По случай рождения ден на Sound Trap творчески комплекс Инкубатор организира конкурс за дизайн на плакат на тема „Една година в Звуковия Капан“

Точно както в миналогодишния конкурс „The Push Opening” участниците в съревнованието трябва да предложат по 1 дизайн на плакат, като най – добрите дизайни ще бъдат представени в изложбата на 27 март, когато ще отбележим рождения ден на – Sound Trap.

Важно условие е да се използва само кирилица за текстовите части на своята визия. В композицията задължително трябва да присъстват следните елементи:

  • Размер: H:100cm х W:70cm, с разделителна способност- 300dpi., запазен в PDF, изписан на кирилица
  • Тема: Една година в Звуковия капан
  • Дата:27.03.2016
  • Място:Звуковият капан
  • Начало: 20 часа

*Думите „Тема“, „Дата“ и „Място“ да не се използват!

Участниците трябва да изпратят своите работи най-късно до 17-ти март на e-mail адрес office@incubator.bg. Победителите ще бъдат наградени, както следва за 1-во място – 300 лв,за 2-ро място 150лв. и за 3то място – 50 лв.

Участниците в изложбата ще бъдат 28. Те ще бъдат избрани измежду всички чрез предварително гласуване от публиката във фейсбук страницата на Sound Trap, където дизайнте ще бъдат качвани. Тримата финалисти ще бъдат избрани също от публиката по време на събитието по случай рождения ден на Трапа, когато ще се гласува на място.

Sound Trap е място за провеждане на различни музикално-визуални и сценични събития, уъркшопове, срещи, пърформънси, театрални постановки, концерти, място в което вече успели творци се срещат с младите такива и им помагат със своя опит и контакти по творческия им път. Тук музиката и визията се допълват.

Вашият коментар