Награждават най-добрите артисти, дизайнери и занаятчии пред публика

На 4 ноември 2014 г. (вторник) от 18:30 във Фабрика за градско изкуство ще се проведе финалното събитие на конкурса OLX Aтелие в подкрепа на българските артисти, дизайнери и занаятчии

На специално организирания арт-пазар ще бъдат представени най-добрите от над 4000 участници, които се регистрираха само за 20 дни в конкурса

20-те финалисти с най-високи оценки от посетители на сайта и професионалното жури, ще получат и награди от по 1 000 лв, a всички посетители ще могат да разгледат и закупят техни произведения. Събитието ще се проведе на шести етаж във Фабирика за градско изкуство с вход свободен.

Конкурсът стартира на 6 октомври с целта да даде възможност на български професионалисти или любители, които произвеждат дизайнерски продукти като бижута, облекла, аксесоари за дома и изкуство, да продават своята продукция с безплатни обяви и достъп до голяма база от купувачи, които ежедневно разглеждат обявите в сайта на организаторите.

Само за три седмици за участие се регистрираха над 4000 артисти в четирите категории на конкурса: арт, дом и бит, бижутерия и дрехи и аксесоари. Всички посетители на сайта гласуваха за тях и избираха първите три финалисти във всяка от категориите.

На втория етап на конкурса, който е в ход в момента, участниците се оценяват от професионално жури с участието на екип в лицето на Бояна Гяурова, Искра Ангелова Анна Симеонова, Стоян Зиков – Стъки, Антония Йорданова, Даниел Ненчев и Адрияна Михайлова.  

Вашият коментар